Cum isi alunga singuratatea femeile din Japonia. "Costa doar 10 dolari pe ora"

Dată publicare: 14-09-2013 14:31
Dată actualizare: 17-09-2013 06:51


Japonez

Japonia este recunoscuta pentru serviciile complete de inchiriat, insa, de curand, si-a adaugat o noua optiune, destinata femeilor care se simt singure.

O companie japoneza a lansat un serviciu prin care femeile care simt singure pot inchiria un barbat de varsta mijlocie, pentru doar zece dolari pe ora, potrivit Oddity Central.

"Ossana Rental" cum este numita firma, sau, pe romaneste, "Inchiriere barbati de varsta mijlocie", vine in ajutorul acelor femei care se simt singure si au nevoie de cateva ore de companie in preajma unui barbat matur.

Japonezii mai au la dispozitie o sumedenie de servicii ciudate de inchiriat. Printre altele, pot fi inchiriati iubiti frumosi sau prieteni.

Deocamdata, "Ossana Rental" ofera doar doua optiuni. Prima este Takanobu Nishimoto, in varsta de 46 de ani, lector la o facultate din Osaka, sau Mikio Sendou, comentator sportiv si fost jucator de baseball.

Website-ul companiei le explica clientilor ca cei doi barbati sunt excelenti ca parteneri de dialog sau drept companie la cumparaturi.

 

Sursa: odditycentral.com


VIDEO PROTVPLUS.RO