Ultima moda in materie de tatuaje sunt desenele cu henna alba. Ce isi deseneaza pe corp femeile

Dată publicare: 15-06-2015 13:43
Dată actualizare: 18-06-2015 07:07


Tatuajele temporare cu henna sunt de mult populare in toata lumea. Dar si aici e loc de schimbare: in Asia si Orient, tinerele s-au saturat de culorile traditionale.

La moda este henna alba, din care in saloanele cosmetice de lux se realizeaza cele mai neobisnuite decoratiuni. Pe maini, sau picioare ori pe spatele dezvelit de rochia de seara, tatuajele cu henna alba incep sa aiba tot mai mare cautare in Dubai.

Clientele cer, la un salon de cosmetica, manusi de dantela "desenate". Abeer al Yaseen, proprietarul unui salon cosmetic:
"Oamenii vor fi incantati de aceste "manusi". Se asorteaza daca porti un guler de dantela sau o rochie de dantela, un voal de mireasa sau de logodna. Fetele s-au plictisit de henna traditionala."

Cea de culoare maronie, adica... Henna alba este, de asemenea, o vopsea obtinuta din frunzele uscate si zdrobite ale unor arbusti originari din India si Arabia. Noua moda s-a raspandit pe retelele de socializare, care propun diferite modele si forme pentru acest tip de tatuaje temporare.

Abeer al Yaseen, proprietarul unui salon cosmetic: "Celebritatile isi arata cu mandrie podoabele pe Instagram. Am primit o multime de telefoane de la clienti care mi-au spus, "Uite, este henna alba, vrem si noi"".

Mai ales ca henna traditionala, de culoare inchisa, preferata de multi pentru ca seamna cu tatuajele permanente, poate provoca alergii in anumite cazuri.

In orice caz, succesul depinde de felul in care aceasta moda va fi adoptata de vedete. Si nu doar in Asia sau Orient.

Cassandra McClure, model: "E foarte adaptabila. Poti sa schimbi modelele si sa alegi diferite stiluri, pe care sa le aplici pe orice parte a corpului, iar tatuajul este temporar, nu e nevoie de un angajament pe termen lung".

Tags: tatuaje, henna, asia, orient,


VIDEO PROTVPLUS.RO