Ultima dorinta inainte de moarte a unui adolescent bolnav de cancer cerebral. "Sper ca s-a simtit bine"

Ultima actualizare: 15-03-2014 07:00
Jake Stoneking

Un adolescent care a fost diagnosticat cu o forma fatala de cancer cerebral, meduloblastom, si-a facut o lista cu ultimele dorinte pe care le-ar vrea indeplinite inainte de moarte. Una din ele este neobisnuita si l-a facut pe tanar subiect de stire.

Jake Stoneking, 19 ani, din Oregon, Statele Unite, ar vrea ca pana in ziua mortii sale sa vaneze un urs negru, sa-si faca un tatuaj, sa mearga la un meci UFC, dar inainte de toate si-a dorit sa mearga la un club local de striptease care se numeste Jiggles, potrivit New York Daily News.

"Sunt mai mult decat flatat si sper ca s-a simtit bine", a spus managerul clubului. A mai adaugat ca si-ar fi dorit sa stie inainte ca tanarul de 19 ani ii viziteaza clubul, ca sa-i pregateasca un moment special. "Daca as fi stiut, m-as fi asigurat ca ar fi avut parte de o experienta iesita din comun", a mai spus managerul clubului Jiggles.

Jake Stoneking a fost diagnosticat cu cancer in 2009, pe cand avea 14 ani. Acum, doctorii i-au spus ca mai are doar trei luni de trait. A inceput un tratament experimental, care ar putea sa-i prelungeasca viata, insa nu exista nicio garantie in acest sens. Intr-o noapte, Jake a decis sa profite la maximum de timpul pe care il mai are la dispozitie. Astfel, si-a facut lista de dorinte, iar la primul punct a trecut vizita la clubul de striptease.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO