Trupurile a trei barbati decedati, aruncate din avion, in Mexic. Unde a aterizat unul dintre ele

Dată publicare: 13-04-2017 11:45
Dată actualizare: 16-04-2017 09:53


Sinaloa, Mexic

Lucratorii unui spital din Mexic au ramas socati cand pe acoperisul cladirii a fost gasit trupul unui barbat decedat. Se pare ca acesta fusese aruncat dintr-un avion care survola zona.

Conform unor martori oculari, trupul unui barbat a fost aruncat dintr-un avion ce zbura la joasa inaltime in statul Sinaloa, Mexic. Regiunea este cunoscuta ca un rai al traficantilor de droguri, potrivit The Guardian.

Incidentul a avut loc miercuri dimineata in jurul orei 7:30, ora locala. Trupul a aterizat pe acoperisul unui spital, iar identitatea ii este inca necunoscuta.

Persoanele care se aflau in apropiere au vazut avionul ce plana deasupra si momentul in care trupul a fost aruncat, spune reprezentantul spitalului.

Conform autoritatilor, acesta prezenta rani grave ce nu se datorau impactului in urma caderii.

Serviciul Public de Sanatate confirma existenta a alte doua trupuri ce au fost gasite la o distanta de 60 de kilometrii de primul, la sud ce Cualican, capitala statului Sinaloa. Acestea nu au fost recuperate de autoritati. Potrivit unei versiuni neoficiale a incidentului, cadavrele ar fi fost luate de un grup de barbati inarmati, posibil membri ai unor carteluri de droguri ce isi exercita influienta in zona.

Sursa: The Guardian


VIDEO PROTVPLUS.RO