Triunghi amoros la Iasi. Un barbat recunoaste ca e casatorit cu doua surori si are 14 copii cu ele

Dată publicare: 24-10-2015 09:50
Dată actualizare: 27-10-2015 07:08


doua sotii

Caz incredibil la Iasi, unde un barbat recunoaste cu dezinvoltura ca este casatorit cu doua surori.

VEZI AICI VIDEO DIN EMISIUNE

La 41 de ani, George Chirila este casatorit cu Nicoleta Moldoveanu, de 39 de ani, si sora ei mai mare, Mariana. Cei trei au impreuna 14 copii.

George si Nicoleta s-au casatorit dupa cinci ani de relatie, insa dupa ce femeia a ramas insarcinata cu primul copil, in viata lor a aparut sora mai mare a acesteia, Mariana. In timp, ea a devenit a doua sotie a barbatului, caruia i-a daruit sapte copii.

Nicoleta recunoaste ca, initial, aventura sotului cu sora ei a revoltat-o, dar in timp a ajuns sa inteleaga de ce George le vrea pe amandoua.

"Am fost geloasa pe sora mea, dar nu mai sunt. Dupa primul an de facultate si 5 ani de relatie George m-a cerut in casatorie. Totul a fost perfect intre noi. Cand am aflat ca sotul meu o iubeste si pe sora mea eram insarcinata cu cel de-al doilea copil. Am crezut ca este o gluma, dar am inteles ca un barbat poate avea mai multe sotii", a povestit Nicoleta.

Nici Mariana nu este deranjata de faptul ca barbatul pe care il iubeste o imparte cu sora ei.

Una dintre femei, Mariana a facut primele declaratii legate de casnicia cu George. "La nunta noastra nu a participat si Nicoleta. Am fost doar noi doi si natura. Avem camera noastra. Aici impartim momentele intime. Daca se intampla ceva, trec peste. Nu ma supar. Noi ne completam una pe alta si mi-e tare greu fara ea. Nimeni nu e perfect. Defectele care sunt in mine trebuie eliminate. Iubirea este fara limite. Dorinta mea este ca sotul meu sa fie multumit de mine", a declarat Mariana Moldoveanu in emisiunea "La Maruta".

"Camera noastra e camera noastra. Avem camere diferite. Eu le iubesc asa cum sunt. Ele sunt foarte diferite. Mariana si Nicoleta nu sunt la fel", a declarat George Chirila.

Sursa: Pro TV

Tags: sotie, nevasta, surori, iasi,


VIDEO PROTVPLUS.RO