Trebuia sa aiba parte de nunta visurilor ei, insa nuntasii i-au distrus petrecerea. Ce s-a intamplat cu invitatii. VIDEO

Ultima actualizare: 14-05-2017 06:37
Cum i-au distrus nuntasii petrecerea?

Nunta unor tineri proaspat casatoriti a fost complet distrusa dupa ce invitatii au inceput sa ia la bataie

In loc sa aiba parte de nunta visurilor lor si sa se distreze, doi americani au ramas cu o amintire nefericita legata de evenimentul care ar fi trebuit sa fie cel mai frumos moment din viata lor.

Cei doi tineri si-au organizat nunta la un hotel de langa San Francisco, Statele Unite. Mirii au invitat peste 700 de persoane sa le fie alaturi in momentul in care si-au unit destinele, insa 50 dintre nuntasi nu avut timp sa se bucure de reusita mirilor,ci au fost mai preocupati sa se certe intre ei.

Intreaga disputa a degenerat intr-o lupta generala, in care 50 de nuntasi s-au folosit de toate "armele" pe care le aveau la dispozitie, apeland chiar si la pantofii pe care ii purtau.

Fotograful care trebuia sa surprinda nunta mirilor s-a vazut nevoit sa inmortalizeze "razboiul" nuntasilor.
"Nu va pot spune cine cu cine se batea. Acolo era o multime de oameni care se loveau intre ei."

Mireasa a fost invitata la un cost de televiziune pentru a povesti cele intamplate, iar femeia sustine ca batausii i-au ruinat petrecerea. In plus, femeia isi arata nemultumirea fata de hotelul unde a ales sa-si faca nunta, motivand ca i-au pus la dispozitie numai doi agenti de paza, carora le-a fost imposibil sa le faca fata batausilor. Poprietarii hotelului o contrazic si sustin ca au alocat un numar mai mare de gardieni, insa nu au putut sa-i opreasca pe agresori.

 

Lupta, care a durat 20 de minute, a putut fi oprita numai de politistilor.

In urma altercatiei doua persoane au fost grav ranite, iar unul dintre batausi se afla in coma.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO