Transformata intr-o "regina a frumusetii" de la 11 luni. La ce este supusa o copila

Dată publicare: 02-11-2013 12:20
Dată actualizare: 05-11-2013 07:06


miss

O fetita in varsta de 11 luni din Marea Britanie a fost transformata de parinti intr-o "regina a frumusetii".

Willow Levine nu poate inca vorbi, insa parintii o supun concursurilor de frumusete pentru copii inca de la varsta de 2 luni.

Fetita este pregatita ore intregi inainte de concursurile in care este inscrisa. Primeste extensii de par, este machiata si imbracata in costume elaborate, relateaza Daily Mail.

"Foarte multa lume ne spune ca nu ar trebui sa o fortam la astfel de concursuri. Sa o lasam sa aleaga singura. Insa nu poate inca sa vorbeasca, este un copil, nu-mi poate spune ce vrea" a declarat mama ei, in varsta de 21 de ani.

Willow a castigat luna trecuta titlul national la un concurs pentru copii in Marea Britanie. Mama ei a recunoscut ca a cheltuit mii de euro pentru a o pregati pe fiica ei pentru concursurile de frumusete.

Femeia a decis sa participe la astfel de show-uri pentru ca toata lumea ii spunea cat de frumoasa este fiica ei. Mama recunoaste ca desi alti parinti le duc la solar pe "fetitele miss" inca de la varsta de 3 ani, nu a apelat inca la o astfel de masura pentru Willow.

Specialistii avertizeaza ca astfel de concursuri pot afecta emotional si psihologic fetitele si pot determina comportamente si atitudini periculoase sau nedorite pe masura ce cresc.

 


 

Sursa: Daily Mail

Tags: miss, concurs, fetita,


VIDEO PROTVPLUS.RO