Transformarea uluitoare a femeii de care radeau toti colegii. Cum arata acum

Dată publicare: 19-07-2013 21:32
Dată actualizare: 27-07-2013 14:45


Sally Walters

Avea 18 ani cand l-a intalnit pe cel care avea sa-i devina mai tarziu sot, iar el nu era deranjat de multele kilograme pe care le avea in plus.

Asa ca Sally Walters, din Statele Unite, nu a avut niciun motiv sa fie atenta la ce mananca. Cu cat era mai mult si mai gras, cu atat mai bine.

Femeia spune ca o perioada nu a avut atat de multe kilograme in plus incat sa se alarmeze, insa dupa ce a nascut lucrurile s-au complicat.

Ajunsesem la 135 de kilograme… Iar atunci mi s-a intamplat ceva absolut infiorator. Eram la serviciu si, la un moment dat, cand m-am aplecat sa ridic ceva de jos, pantalonii mi-au plesnit in zona posteriorului, de fata cu toti colegii mei. Am indurat atunci cea mai mare umilinta din viata mea”, a povestit pentru The Huffington Post Sally.

S-a dus intr-un birou si a inceput sa planga, iar o colega a venit dupa ea si i-a spus ca si ea a fost inainte obeza, dar a gasit o dieta care a ajutat-o foarte mult.

Anul trecut, in luna ianuarie, mi-am schimbat regimul. Am renuntat definitiv la dulciuri. In locul lor am inceput sa mananc fructe, iar grasimile le-am inlocut cu legume”, spune Sally.

A vazut ca dupa o luna slabise peste 10 kilograme, dar stia ca va scadea in greutate din ce in ce mai greu, asa ca a decis sa alerge. Dupa un an, Sally a ajuns la 66 kilograme. “Sunt mandra de mine. Nici in adolescent nu aveam atat”, a mai spus femeia.

Sursa: Huffington Post


VIDEO PROTVPLUS.RO