Transformarea neasteptata a acestei tinere frumoase. Cum si-a schimbat radical viata in 4 saptamani

Dată publicare: 27-10-2012 09:54
Dată actualizare: 30-10-2012 06:49


heather 2

O tanara de 27 de ani din Marea Britanie a decis intr-o zi ca e nevoie de o schimbare radicala in viata ei.

Nemultumita de imaginea si stilul de viata pe care il promova, Heather Matthews, mama a doi copii, a hotarat ca este timpul sa isi schimbe orientarea religioasa, astfel a trecut la islam.

In urma cu 3 luni, Heather era fotografiata intr-un club din Ibiza, aranjata si putin ametita de la prea multe cocktailuri, dar acea imagine a disparut din viata ei.

Nemultumita de felul in care isi ducea viata de zi cu zi, aceasta a decis ca o schimbare catre islam este cea mai buna decizie de a duce de acum incolo o viata "plina de dragoste si fericire", asa cum o numeste ea, scrie Daily Mail.

Trecerea la islam a facut-o in urma cu 4 saptamani, iar astazi spune ca este mult mai multumita de viata ei.

"Inainte credeam ca trebuia sa ma comport si sa ma imbrac intr-un anumit fel ca sa am o parere mai buna despre mine. Vad fete in acest moment si ma gandesc oare ce imagine vand ele pentru barbati."

"Este vorba in primul rand de respectul de sine. Daca te imbraci si comporti intr=un fel anume, corect sau gresit, vei primi un tratament in acelasi fel. Islamul m-a invatat despre dragoste, nu pasiune prosteasca si falsa. Vad chiar si o logica in casatoriile aranjate", declara aceasta pentru Daily Mail.

Iar Heather Matthews nu este singura femeie din Marea Britanie care ia astfel de decizii in ultima vreme.

In ultimul deceniu, Daily Mail scrie ca cifra femeilor care au decis sa treaca la islam s-a dublat, sarind de 100.000 de femei cu o varsta medie de 27 de ani, precum cea a lui Heather.

Desi trecerea a facut-o abia in ultima luna, legatura ei cu islamul a fost stabilita in decursul ultimilor ani, cand, de curiozitate, a deschis cateva carti despre islamism, in care s-a regasit din ce in ce mai mult.

"Niciun barbat nu incearca sa ma mai abordeze acum.", sustine femeia, care spune ca nu isi va obliga fetitele, pe Ellah si pe Halle sa ii urmeze deciziile religioase.

heather 3

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO