Transformarea incredibila a acestui elev poreclit Dumbo. Acum intoarce toate privirile pe strada

Ultima actualizare: 24-06-2015 06:59
transsexual

Niall Davies, un tanar din Marea Britanie care a fost batjocorit de colegii de la scoala din cauza urechilor sale, a uimit pe toata lumea dupa ce a devenit Tiffany Rose, un model feminin.

"Imi spuneau ca sunt un ciudat, un urat si ma poreclisera "Dumbo". Era foarte suparator si ma simteam izolata, pentru ca nu aveam prieteni", a declarat aceasta.

Apoi, la varsta de 13 ani, Tiffany si-a dat seama ca de fapt vrea sa fie femeie si a inceput sa se machieze.

"Am inceput sa ma machiez si sa merg la scoala asa. Lumea imi zice "baiatul gay", dar am reusit totusi sa imi fac mai multe prietene care au fost alaturi de mine", adauga Tiffany.

La 17 ani a inceput sa isi spuna Tiffany Rose. In 2010, ea a inceput sa faca un tratament hormonal, in urma caruia i-au crescut sanii si pielea ei a devenit mult mai fina.

Acum, Tiffany planuieste sa se casatoreasca cu iubitul ei misterios din Dubai – un multi-milionar pe care l-a cunoscut pe Facebook si care i-a platit operatia de schimbare de sex, in valoare de 20.000 de lire.

Tiffany spune ca a fost surprinsa de toata sustinerea pe care iubitul ei i-a oferit-o in ciuda faptului ca au trecut prin momente grele atunci cand el a aflat ca este transsexuala.“Este marea mea dragoste. Este barbatul meu ideal: inalt, brunet, frumos si extrem de carismatic”.

Tiffany este extrem de fericita ca milionarul vrea sa o faca “printesa lui” si planuieste sa se mute definitiv in Dubai:

“Are o gramada de proprietati si bani si mi-a spus ca are o avere de 40 milioane de lire.”

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO