Transformarea fantastica a unui obez de 23 de ani. A dat jos 50 kg in timp record pentru a trai

Dată publicare: 10-06-2012 11:05
Dată actualizare: 09-08-2012 10:32


obez

Un tanar american de 23 de ani duce o lupta teribila cu kilogramele. Datorita unui clip emotionant postat pe YouTube, baiatul care cantarea aproape 300 de kilograme a reusit sa primeasca sustinere si ajutor.
 

"Sunt foarte speriat ca nu o sa pot sa-mi vad nepotii crescand si ca nu voi avea o familie a mea", a spus Robert Gibbs.

Intr-o perioada foarte scurta de timp, clipul postat de Robert Gibbs a strans aproape 1 milion de vizualizari pe Youtube, iar internautii i-au trimis nenumarate mesaje de sustinere.

In cele din urma, Robert a fost primit intr-o emisiune televizata, "Dr. Phil", de unde a fost trimis intr-un institut specializat in tratarea obezitatii. Asta se intampla pe 18 aprilie, iar astazi baiatul anunta ca a reusit sa dea jos deja 50 de kilograme, scrie Daily Mail.

"Incepand de astazi, 8 iunie, am reusit sa slabesc 50 de kilograme si sunt foarte mandru de acest lucru", a anuntat Robert intr-un al clip postat pe Youtube.

Inclus in programul "Wall Spring", Robert a reusit sa dea jos cele 50 de programe intr-un mod relativ simplu. Prin exercitii usoare, dar repetate, care sa-i puna corpul in miscare. Astfel, efectul a fost rapid si extrem de de eficient.

"Am facut exercitii si am respectat programul de aici", i-a anuntat Robert pe fanii sai de pe internet.

Sursa: Daily Mail

Tags: obez, youtube,


VIDEO PROTVPLUS.RO