Transformare din barbat in femeie, surprinsa in 1.000 de fotografii. Cum arata acum tanarul. VIDEO

Dată publicare: 10-01-2013 10:10
Dată actualizare: 13-01-2013 07:14


transexual

Se spune ca o fotografie face cat 1.000 de cuvinte. Insa, pentru acest barbat din Australia 1.000 de fotografii surprind o transformare spectaculoasa, in femeie. Vei spune ca este una dintre cele mai frumose femei pe care le-ai vazut pana acum.

Userul iiGethii din Australia a postat pe YouTube un montaj video compus din 1.000 de fotografii, facute pe parcursul a trei ani si care surprind transformarea acestuia din barbat intr-o atragatoare tanara, scrie dailymail.co.uk.

In descriere se arata ca imaginile urmaresc procesul de feminizare - obtinut inclusiv prin operatii estetice faciale.
Prima poza il infatiseaza pe tanar in data de 8 decembrie 2009, la varsta de 20-21 de ani, cum singur a declarat.

Ultima poza infatiseaza o frumoasa tanara, cu trasaturi delicate.
Postat pe YouTube in octombrie, video-ul a strans pana acum aproape 400.000 de vizualizari, multi dintre cei care au vazut imaginile laudand rezultatul final.

"Wow, esti o femeie mai frumoasa decat as putea fi eu vreodata", a comentat o tanara.

Potrivit site-ului facialfeminizationsurgery.info, operatiile de feminizare la care s-a supus tanarul in decursul celor trei ani includ remodelarea structurii osoase a fetei, a gatului si a cartilagiului tiroidian (marul lui Adam). Unii medici includ in proces si inlaturarea pilozitatii faciale si transplanturi de par.

Desi operatiile estetice de feminizare au devenit populare abia in ultimii 14 ani, asemenea interventii se fac inca din 1930.

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO