Traieste SINGUR din 1965. Povestea barbatului care nu s-a uitat decat o data la televizor. VIDEO

Dată publicare: 08-07-2012 13:02
Dată actualizare: 02-10-2012 02:51


Faustino

Faceti cunostinta cu Faustino Barrientos! Acest barbat traieste in completa solitudine, de peste 47 de ani, intr-una dintre cele mai izolate zone din lume.

Faustino Barrientos, in varsta de 81 de ani, este inconjurat de munti acoperiti de zapada, lacuri, oi si vaci. Este cowboy si traieste in completa izolare din 1965, in Patagonia, un tinut care se intinde pe teritoriile statelor Argentina si Chile.

In decembrie, a fost vizitat de jurnalistii de la Vice, o companie media independenta din Brookyn, New York. Reporterii au calatorit patru zile pana la casa acestuia - o barca de pescuit.

"Nu am nevoie de bani. Am suficiente alimente. Viata e mai buna atunci cand esti singur. Au incercat sa ma determine sa plec, insa nu pot. O sa stau aici pana  la sfarsitul-sfarsiturilor", a spus barbatul.

O data la doi ani coboara cu vacile in mica comunitate Villa O'Higgins, o calatorie de doua zile. Aici isi vinde vacile, ca sa aiba suficienti bani cat pentru o viata umila.

Se mentine conectat la realitatile politice, sociale si la stirile din sport cu ajutorul unui radio. S-a uitat la televizor numai o data in viata. 

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO