"Traiesc din mila parintilor". Ce s-a intamplat cu barbatul dupa ce a castigat marele premiu la Loto

Dată publicare: 18-03-2013 09:31
Dată actualizare: 21-03-2013 06:47


Roger Griffiths

Castigatorul unui premiu de peste 2 milioane de euro la loterie povesteste cum s-a schimbat viata lui dupa ce si-a vazut conturile doldora de bani.

Roger Griffiths, 42 de ani, din Marea Britanie, a spus ca a fost pur si simplu orbit de bogatie, a fost necumpatat, iar acum, dupa ce pur si simplu a topit toti cei 1,8 milioane de lire sterline, adica aproximativ 2,1 milioane de euro, mai are in cont doar 7 lire si traieste din mila parintilor, potrivit The Sun.

Roger, care este tatal a doi copii, a inceput sa arunce cu banii imediat ce a intrat in posesia premiului. Si-a cumparat o masina scumpa, o casa luxoasa, a inceput sa merga in vacante costisitoare si si-a trimis copiii la scoli particulare.

A renuntat la locul de munca – manager IT la o companie – dar a cheltuit 200.000 de lire pe un salon de frumusete care spera ca o sa-i aduca un venit constant. Insa acest plan nu a functionat, iar salonul a inceput sa inregistreze pierderi majore inca de la deschidere, din cauza crizei financiare.

Cu toate acestea, el nu a fost descurajat si a continuat sa cheltuiasca bani pe bijuterii scumpe si pe haine de firma lucrate manual. “Imi placea sa fiu bogat”, a spus barbatul.

In 2010, casa pe care a cumparat-o a fost distrusa intr-un incendiu si in scurt timp relatia cu sotia lui a devenit foarte tensionata, iar cei doi s-au despartit.

Acum Roger locuieste intr-un apartament aproape gol, dupa ce si-a vandut toate lucrurile pentru a putea plati facturile. Este consultant si lucreaza pe cont propriu, insa veniturile lui sunt atat de mici incat nu poate sa se intretina. “Am apelat la parintii mei pentru bani. Nu inteleg ce s-a intamplat... Inainte aveam o viata echilibrata, dar dupa ce am castigat la loterie, norocul meu s-a dus. Am ramas fara loc de munca si fara sotie, iar acum am mult mai putin decat aveam inainte sa devin milionar”, a spus Roger.

Citeste si:

Tara aflata in permanenta reconstructie. Cheltuieste jumatate din PIB pe infrastructura

Sursa: The Sun


VIDEO PROTVPLUS.RO