Toti barbatii au mai multe iubite, in "orasul sexului", din China: "De ce sa nu ai daca se poate?" Cum se explica situatia

Ultima actualizare: 10-09-2015 01:01
cupluri Dongguan

Pare a fi visul oricarui barbat, iar pentru cei care traiesc intr-un oras chinez, sa aiba mai multe iubite este pur si simplu realitate.

Supranumit "orasul sexului", Dongguan este orasul in care locuiesc atat de multe femei incat barbatii care traiesc acolo se intalnesc cu mai multe fete in acelasi timp. Iar cum fabricile locale prefera sa angajeze mai mult femei, pentru a sunt mai harnice, barbatii sunt nevoiti sa aiba doar joburi part-time, ceea ce inseamna ca au foarte mult timp pentru... iubire, potrivit Yahoo News.

Un barbat a declarat pentru un post local de televiziune: "Este mult mai simplu sa-ti gasesti o iubita decat un loc de munca".

Li Bin, un muncitor venit din alta zona a Chinei, a spus: "Am trei iubite si fiecare stie de cealalta. Aproape toti prietenii mei au mai multe iubite. In oras sunt foarte multe femei si toate sunt naive. De ce sa nu ai mai multe iubite daca poti?"

Li Bin mai spune ca in acest oras barbatii care au o singura partenera sunt subiect de gluma. De asemenea, femeile din Dongguan nu sunt, in aparenta, deranjate de faptul ca partenerii lor mai au si alte relatii.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO