Toata lumea ii spunea "grasa" acum un an, acum este model pentru bikini. Transformarea spectaculoasa a tinerei de 22 de ani

14-11-2014 17:29


Kim Bowman

O tanara a decis sa preia controlul asupra greutatii sale cand oamenii necunoscuti de pe strada au inceput sa-i spuna ca e grasa.

Kim Bowman, 22 de ani, din Merseyside, Anglia, a slabit anul acesta aproape 35 de kilograme si acum a devenit model pentru bikini. In urma cu 11 luni, ea cantarea aproape 100 de kilograme din cauza alimentatiei gresite pe care o avea, potrivit Daily Mail.

Tanara spune ca in adolescenta era slaba si atletica, insa atunci cand s-a dus la facultate a inceput sa manance si sa bea mult. A avut parte si de cateva momente jenante in care blugii pur si simplu au plesnit pe ea, insa nu s-a simtit niciodata mai umilita decat atunci cand si-a dat seama ca lumea se uita dupa ea pe strada si spunea ca este grasa.

In acel moment, ea a devenit foarte motivata sa slabeasca. Mai mult, ea a aflat despre o competitie pentru modele pentru bikini si si-a propus sa participe. A inceput sa faca exercitii sub indrumarea unei antrenoare si si-a schimbat dieta. Kim a facut antrenamente in fiecare zi, iar rezultatele au fosu uluitoare.

Si-a atins scopul si a participat la concursul de modele pentru bikini situandu-se intre primele 5 clasate.

 

Sursa: Daily Mail

Tags: diete, slabire, sport,

VIDEO PROTVPLUS.RO