Ţinuta de festival pentru care a optat o tânără: complet goală. Reacţia celor care au văzut-o


Ultimul update: Vineri 28 Iunie 2019 10:30
Data publicarii: Vineri 28 Iunie 2019 10:12
Categorie: Bizar
Glastonbury

Glastonbury, cel mai mare festival în aer liber din lume, şi-a deschis miercuri porţile miilor de norocoşi aflaţi în posesia unui bilet, in sud-vestul Angliei pentru a asista la concerte susţinute de artişti precum Stormzy, Kylie sau Janet Jackson.

Două milioane de persoane s-au înregistrat în avans pentru a cumpăra unul dintre cele 135.000 de bilete de intrare, care oferă acces general la acest festival reluat în 2019 după o pauză de un an.

Ţinutele purtate de femeile prezente la festival au fost dintre cele mai sumare. La unele dintre ele hainele au lipsit cu desăvârşire. O tânără a fost fotografiată complet goală în timp ce se plimba printre cei prezenţi la festival.

Cei care au putut să o admire pe tânăra nu au avut nicio reacţie de surprindere, acesta fiind un obicei des întâlnit în rândul britanicilor, mai ales la festivaluri.

Trupa rock americană The Killers, rapperul britanic Stormzy şi The Cure, regii rockului gotic, formaţie care a concertat pentru prima dată pe faimoasa Pyramid Stage în 1986, sunt capetele de afiş ale ediţiei de anul acesta a evenimentului.

Miley Cyrus, Mavis Staples şi Billie Eilish se numără printre cele câteva sute de artişti care vor urca pe cele 11 scene principale pe durata a trei zile de festival.

Spectacole de teatru, cabaret, circ, precum şi din alte domenii interpretative vor avea loc în cadrul festivalului, desfăşurat pe o suprafaţă de peste 360 de hectare.

Povestea Festivalului Glastonbury

Festivalul Glastonbury a fost înfiinţat de un fermier, Michael Eavis (83 de ani), şi de soţia sa Jean, în 1970, inspiraţi de Festivalul de Blues de la Bath. Cântăreţul Marc Bolan a urcat pe scena primei ediţii a evenimentului, când biletul de intrare a costat o liră sterlină, iar participanţii puteau servi în mod gratuit lapte.

Biletele pentru ediţia din acest an a festivalului, care au avut preţul de 248 de lire sterline (314 de dolari), s-au epuizat în 36 de minute.

"Ne-am cumpărat bilete în primele două minute după ce s-au pus în vânzare", a declarat pentru Reuters Juliana, de 25 de ani din Canada, care se îndrepta spre locul de desfăşurare a festivalului, pornind din Gara Paddington, miercuri dimineaţă. "Nu ştiu cum, a fost un fel de miracol, n-am idee cum s-a întâmplat!"

Festivalul Glastonbury, care s-a extins pe terenurile a încă 12 ferme din vecinătate, este celebru atât pentru baia de nămol în care se transformă în zilele ploioase, cât şi pentru artiştii care concertează.

Terenul era uscat miercuri dimineaţă când au început să sosească primii participanţi, iar potrivit prognozelor, vrema va fi călduroasă în următoarele zile.

Festivalul, care donează trei milioane de lire sterline organizaţiilor de caritate Oxfam, Greenpeace şi Water Aid, a interzis anul acesta vânzarea sticlelor din plastic de unică folosinţă, în scopul reducerii impactului asupra mediului pe care construcţia acestui oraş temporar îl are asupra zonei rurale britanice.

Emily Eavis, care organizează festivalul împreună cu tatăl său, a precizat că interdicţia va împiedica folosirea a peste un milion de sticle din plastic.

"Sper ca toată lumea - de la posesorii de bilete, la artiştii care concertează - vor pleca de la Worthy Farm anul acesta conştienţi de faptul că şi schimbările mici, cotidiene pot produce o schimbare reală", a spus aceasta. "Acum sau niciodată", a adăugat organizatoarea.

Turiștii atrași cu cârnaţi, caș și jumări la un festival streetfood din Sibiu
Turiștii atrași cu cârnaţi, caș și jumări la un festival streetfood din Sibiu
FULLSCREEN
Ţinuta de festival pentru care a optat o tânără: complet goală. Reacţia celor care au văzut-o
  • /

Sursa: The Sun

VIDEO PROTVPLUS.RO
proces viol
Fotografia care i-a dat fiori judecătorului. Gestul "violatorului în serie" faţă de două dintre victimele sale
La 3 zile după ce a născut, a mers la petrecerea unde a murit. A leşinat şi nu şi-a mai revenit
Snopiţi în bătaie în timpul vacanţei pentru că tânărul ţinea de mână o femeie de culoare. FOTO
S-au fotografiat sărutându-se lângă un leu ucis. Ce le-au transmis criticilor. FOTO
Prietenii s-au dus să îi facă o surpriză de ziua ei, dar au găsit-o împuşcată în cap. FOTO
A fost condamnată la 20 de ani de închisoare pentru că a făcut sex cu elevul ei minor. GALERIE FOTO
costum de baie
A intrat în piscină cu costumul de baie cumpărat online. Ce s-a întâmplat când a ieşit din apă. FOTO
A fost violată de logodnicul celei mai bune prietene. Reacţia incredibilă a iubitului când a aflat
Ademenită în parc de un grup de adolescenţi, o tânără a fost bătută şi violată până la leşin
Tânără de 18 ani snopita în bătaie în plină strada pentru că era lesbiană. Cine sunt agresorii
S-a urcat în urmă cu 6 ani într-un copac și de atunci nu a mai coborât. Povestea motanului din Polonia
Povestea incredibilă a unei tinere însărcinate a făcut înconjurul lumii. Ce s-a întâmplat cu ea după 4 ani de comă