Timp de noua luni s-a plans de dureri ingrozitoare de cap. Ce au descoperit medicii in creierul femeii

Dată publicare: 22-09-2015 16:52
Dată actualizare: 25-09-2015 07:02


RMN

O femeie din Texas, care a ajuns la spital acuzand dureri puternice de cap, a aflat ca avea viermi in creier, pe care i-ar fi luat dupa o vizita in Mexic, in urma cu doi ani.
 

Yadira Rostro a inceput sa aiba dureri de cap in urma cu noua luni. Vazand ca migrenele se agraveaza, femeia a mers la spital, unde medicii i-au facut un RMN, convinsi ca este vorba despre o tumoare, scrie Daily Mail.

Rezultatul insa i-a surprins pe medici. Acestia au descoperit ca in creierul femeii cresteau mai multi viermi, iar femeia a fost dusa de urgenta in operatie.

"Categoric am fost socati, este ceva neobisnuit, ceva ce nu mai vazusem de mult timp, dar ma bucur ca i-am descoperit la timp si am reusit sa-i salvam viata. Parazitii au intrat in sange si au ajuns apoi in creier, in loc sa fie eliminati din organism", a declarat neurochirurgul care a operat-o pe Yadira.

Medicii cred ca cea mai plauzibila explicatie este ca femeia ar fi intrat in contact cu parazitii in timpul unei calatorii in Mexic.

"Uneori, vedeam ca prin ceata, aproape nu mai vedeam deloc. Sunt recunoscatoare sa fiu inca in viata", a declarat Yadira.
 

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO