Testul inedit pe care un suporter Arsenal i l-a dat iubitei sale pentru a stabili viitorul relatiei lor. Scorul obtinut de ea

Dată publicare: 29-04-2015 16:46
Dată actualizare: 02-05-2015 07:05


arsenal test

Un suporter infocat al echipei de fotbal britanice Arsenal si-a supus iubita unui test inedit pentru a decide daca relatia lor va continua sau nu.

Barbatul a realizat cu mare meticulozitate un test de mai multe pagini, in care ii cerea nume de fotbalisti, dar si momentul in care acestia au marcat goluri importante pentru echipa lui favorita.

Iubita acestuia, pe nume Saskia, a postat pe contul de Twitter imagini cu testul la care a reusit sa obtina un punctaj de 87%. "Iubitul m-a pus sa dau un examen despre Arsenal!", a scris tanara, potrivit Daily Mail.

Rezultatul obtinut a fost pe placul partenerului ei, care a felicitat-o si a asigurat-o ca nu o va parasi: "Bravo Saskia. Ca urmare, nu te voi parasi! (Norocoaso)".

Prietenii tinerei au reactionat si l-au numit pe iubitul ei o "legenda", iar fanii fotbalului au fost impresionati de cunostintele ei. Totusi, altii au fost de parere ca iubitul ei a mers un pic prea departe cu acest test.

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO