Taximetristul din India care conduce cu spatele de 11 ani. Momentul in care a hotarat sa devina "campionul marsarierului"

Ultima actualizare: 01-01-2015 09:40
taxi

Harpreet Dev, in varsta de 30 de ani, a devenit celebru in India datorita modului inedit in care isi conduce masina: cu spatele.

Indianul a inceput sa conduca doar cu spatele in urma cu 11 ani, cand a descoperit ca masina lui se blocase in marsarier, potrivit Oddity Central.

Aflandu-se in afara orasului, fara niciun ban, barbatul a luat decizia de a conduce cu spatele pana acasa. Cand si-a dat seama cat de unica a fost experient sa, si-a scris "campionul marsarierului" pe masina si a modificat cutia de viteze in asa fel incat sa aiba patru viteze in marsarier si doar una in fata.

In 2005, Dev a condus cu spatele din Rajasthan, India, pana in Lahore, Pakistan, pentru a promova pacea intre cele doua tari. Acesta se pricepe atat de bine la condus cu spatele incat autoritatile i-au emis un permis special pentru a circula in acest mod.

Barbatul a fost tentat si de o intrare in Cartea Recordurilor, insa, spre dezamagirea sa, a descoperit ca un britanic i-a luat-o inainte. Dar talentul sau nu i-a adus doar faima, ci si probleme de sanatate.

"Am probleme cu gatul si coloana din cauza ca intreg corpul meu este contorsionat cand conduc", a spus indianul.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO