Tatuajul regretabil pe care o tanara din Marea Britanie si l-a facut. Se afla in stare de ebrietate

Dată publicare: 11-01-2015 14:59
Dată actualizare: 14-01-2015 07:11


tatuaj

Holly Aston, o tanara din Marea Britanie, a luat, in timp ce era in stare de ebritate, o decizie pe care avea sa o regrete ani in sir.

Mai exact, tanara, dupa o petrecere cu prietenii ei, a luat decizia de a-si face un tatuaj, insa nu orice fel de tatuaj, ci un penis pe umar, potrivit The Mirror.

Fata avea doar 17 ani cand a cumparat un aparat de tatuat si si-a lasat prietenii sa ii faca un desen, pe care l-a ascuns de parintii ei timp de doi ani. Holly spune ca acest tatuaj i-a distrus viata si ca a fost nevoita chiar sa refuze o vacanta in Lanzarote, totul pentru ca tatuajul ei sa nu fie descoperit.

"Mi-am lasat prietenii sa deseneze ce vor ei. Am cuvantul lesbiana tatuat pe glezna si un penis pe umar. Stiam ce deseneaza, dar, la momentul respectiv, nu-mi pasa. Mi se parea amuzant. A doua zi cand m-am trezit am fost ingrozita", a povestit britanica.

Fata spune ca nu a avut banii necesari pentru indepartarea tatuajului, insa, cu ajutorul unei emisiuni TV care plateste pentru operatiile cu laser necesare in astfel de cazuri, va scapa in curand de acest cosmar.

 

 

Sursa: The Mirror


VIDEO PROTVPLUS.RO