Tata fara sa stie. Isi da in judecata fosta nevasta pentru i-ar fi furat sperma inghetata

Dată publicare: 24-09-2012 15:37
Dată actualizare: 09-10-2012 00:51


Gravida

Proces mai putin obisnuit intentat de un barbat din Emiratele Arabe Unite, fostei sotii, o femeie de nationalitate rusa. Omul o acuza pe aceasta ca i-ar fi furat sperma inghetata, pentru a ramane insarcinata, fara sa-i spuna.

Insemninarea artificiala ar fi avut loc la o clinica unde cuplul a mers anterior pentru tratamente de fertilitate, insa s-au despartit trei saptamani mai tarziu.

Femeia a adus astfel pe lume o fetita, insa tatal biologic nu pare foarte bucuros: "Totul a fost facut fara stirea mea. Vreau dreptate, este inacceptabil", a declarat el, citat de Daily Mail.

Te bazezi pe fertilizarea in vitro? Afla pana la ce varsta poti amana momentul maternitatii

Cei doi au fost casatoriti vreme de patru ani, timp in care au urmat un tratament de fertilitate in doua randuri, la o clinica din Emmiratele Arabe Unite, insa fara succes.

Barbatul care a devenit tata fara sa stie spune ca femeia i-a falsificat semnatura pe documentele de la banca de sperma si obtinut materialul genetic. A aflat ca are o fetita abia la patru luni de la divort, de la un prieten, caruia i s-a confesat fosta sotie.

Fosta sotie, in grija careia se afla fetita, a intentat un proces pentru ca tatal ei sa o recunoasca si sa-i dea numele lui. In prima instanta, a avut castig de cauza, insa barbatul a facut apel.

"Imi iubesc fetita si deja am acceptat-o ca si copilul meu. II vor da ei si mamei ei drepturile care li se cuvin, dar nu putem ignora inselaciunea facuta. Ea vrea doar sa ramana in Emiratele Arabe Unite si sa primeasca beneficii", mai spune el.

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO