"Taranul cu Maserati", tinta glumelor pe DailyMail. Romanul a facut "baie" intr-o cada plina cu bani

Ultima actualizare: 09-01-2015 07:01

Tabloidul britanic DailyMail scrie in editia de marti despre "Taranul cu Maserati", ajuns celebru in Regat. Acesta, spun jurnalistii englezi, sustine ca face mai multi bani decat poate cheltui. Drept dovada, a facut baie in bancnote de 20 de lire.

"Petre Craete, cunoscut acasa drept 'Taranul cu Maserati', a postat pe internet poze cu el dezbracat intr-o cada plina de bani, sustinand ca i-a castigat in numai patru ore", scrie DailyMail.

Intr-un mesaj pentru cei de acasa, Petre povesteste cum era falit pana sa ajunga in Marea Britanie. Acum, sustine barbatul, are atat de multi bani incat nu mai stie ce sa faca cu ei.

"Cea mai mare grija a mea cand meditez este unde am sa gasesc un portofel suficient de mare incat sa-mi incapa toti banii. Realitatea este ca am atat de multi bani incat nu stiu ce sa fac cu ei. Suficient incat sa te faca sa plangi. In Romania nu am avut bani niciodata, acum am atat de multi incat nu pot sa-i car pe toti deodata. Nu as putea munci daca i-as indesa in buzunarul de la pantalon", a spus acesta.

Romanul, scrie DailyMail, lucreaza ca bodyguard si a ajuns imediat la clienti celebri. Intre 2011 si 2012, a fost garda de corp a luptatorului in cusca Alex Reid.

Barbatul "s-a ales cu porecla de 'Taranul cu Maserati' dupa ce a fost vazut la volanul unei astfel de masini si s-a aflat ca ar locui intr-un penthouse din Marea Britanie". Criticii spun insa ca masina era al unui angajat, iar apartamentul de lux la fel.

Potrivit britanicilor, acesta le-ar spune clientilor ca este atat de infricosator incat se sperie si el atunci cand priveste in oglinda.

Petre Craete este din Targu-Jiu.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO