Tanarul din Brazilia care a cheltuit un sfert de milion de dolari sa arate ca o papusa. Transformarea este spectaculoasa

Dată publicare: 02-02-2015 11:46
Dată actualizare: 05-02-2015 07:04


Rodrigo

Rodrigo Alves a ajuns sa fie cunoscut drept noua "papusa Ken". Asta dupa ce a cheltuit nu mai putin de 250.000 de dolari pe operatii estetice.

Rodrigo, un tanar de 31 de ani din Brazilia, care traieste in Londra, s-a supus saptamana trecuta unui nou set de sase operatii. Interventiile chirurgicale, care includ o marire a ochilor, dar si o modificare la nivelul gurii, pentru un zambet mai mare, au fost facute in Columbia.

"Este un proces de lunga durata. Trebuie ajustate mereu. Odata ce ai inceput, este dificil sa te opresti. Bineinteles, sunt un perfectionist. Este ca un efect de bulgare de zapada si nu ma voi opri. Nu ma defineste - sunt mai mult decat silicon si operatii estetice - insa odata ce ai inceput este dificil sa te opresti", a spus insotitorul de zbor.

 

I have had 31 plastic surgeries not with the intention to look like a doll but to be a better looking person, gym and diet didn't work for me I was terribly bullied for the shape of my nose, Plastic surgery has changed my life and I m the happiest person on earth ! 4x #nosejob #jawrecostruction #cheeksimplant #chinimplant #botox #eyelids #mouth #lips #siliconeimplants in my arms 5x #lipo #calfshaping #abs #sixpack #makeover #rodrigoalves #plasticpositive #happy @aesthetic_clinical_center #enews #eonline #tvynovelas #telemundo #televisa #caracoltv #rcn #ntn24 #channel4 #channel5 #itv #nbc #tlc

A photo posted by Rodrigo Alves (@rodrigoalvesuk) on

Alves a apelat si la terapie dupa operatii mai vechi care au dus la complicatii serioase, insa spune ca nu are regrete. "A devenit o dependenta, iar rezultatul nu este intotdeauna ce ne-am imaginat", a spus el.

 

Catch us up on #bodyshokers #channel4 season2 online

A photo posted by Rodrigo Alves (@rodrigoalvesuk) on

"Sunt cat se poate de constient ca sunt departe de perfectiune. Nu ma mint singur si stiu ca nu sunt cel mai aratos barbat. Vreau insa sa arat cat se poate de bine. Cred cu adevarat ca tot ce am facut a fost o investitie in mine... Ma defineste", a mai spus barbatul.

 

FOTO: Instagram Rodrigo Alves

Sursa: Huffington Post


VIDEO PROTVPLUS.RO