Tanarul de 22 de ani care sustine ca s-a culcat cu 400 de femei. De ce declara ca e nefericit si ca "asta i-a distrus viata"

Ultima actualizare: 08-02-2016 06:58
Benny James

Benny James, un tanar de 22 de ani din Marea Britanie, este considerat un adevarat Casanova in spatiul virtual.

Tanarul, care este urmarit de 90.000 de fani pe Twitter, sustinte ca s-a culcat cu 400 de femei pana acum, dar a mai declarat ca retelele de socializare i-au ruinat viata.

Tanarul de 22 de ani a reusit sa devine celebru pe Twitter, unde posteaza des imagini din viata lui incendiara, inclusiv cu fete semidezbracate. Dupa ce a declarat ca s-a culcat cu 400 de femei, dupa ce a devenit popular datorita retelelor de socializare, acum, barbatul spune ca s-a plictisit de sex si ca tocmai aceste retele "i-au distrus viata".

Playboy-ul se plange ca este mai mult singur si ca femeile nu vor decat sex de la el, dar spune ca acum vrea sa se aseze la casa lui si cauta o partenera. Acesta spune ca nu mai poate continua relatia cu o persoana, dupa ce ajunge sa intretina relatii sexuale, iar cea mai lunga relatia a durat o saptamana. El spune ca zilnic primeste selfie si poze cu fete sumar imbracate, trimise chiar de ele.

"Vreau sa ma asez la casa mea si sa imi intemeiez o familie, dar m-am obisnuit atat de mult cu relatii o noapte, incat nu mai sunt atras de ele dupa ce facem sex. Pur si simplu, sexul mi-a distrus viata" a declarat acesta pentru Daily Mail.

Acum, tanarul spune ca incearca sa inceapa o relatie normala cu o fata si isi cauta partenera pentru o relatie pe termen lung.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO