Tanara violata in Dubai, condamnata la inchisoare pentru ca a facut sex fara sa fie casatorita


Ultimul update: Duminica 21 Iulie 2013 07:07
Data publicarii: Joi 18 Iulie 2013 17:39
Categorie: Bizar
femeie plangand

O tanara de 25 de ani, din Norvegia, a fost violata in Dubai, in luna martie a acestui an. Cand s-a dus la politie sa reclame fapta, ea a fost arestata.

Acum, femeia a fost condamnata la 16 luni de inchisoare pentru ca a facut sex fara sa fie casatorita, relateaza New York Daily News.

Tanara, a carei identitate nu a fost facuta publica, a fost in Emiratele Arabe Unite in luna martie, in interes profesional, cand a fost victima unei agresiuni sexuale deosebit de violente.

Femeia s-a dus la politie, dar in loc ca ofiterii sa-i investigheze cazul, i-au ridicat pasaportul si au dus-o direct in arest. Aruncata in puscarie, timp de cateva zile i-a fost refuzat dreptul de a da un telefon.

Consulatul norvegian a negociat si i-a obtinut eliberarea din inchisoare, insa femeia a fost plasata sub supravegherea autoritatilor.

Acum, insa, viitorul ei este incert, dupa ce saptamana aceasta a fost condamnata la 16 luni de inchisoare. Nu se stie daca ea va fi inchisa in Dubai, sau va fi trimisa in Norvegia sa-si indeplineasca pedeapsa.

 

Sursa: New York Daily News

VIDEO PROTVPLUS.RO