Tanara desfigurata de fostul iubit, in varsta de 80 de ani. Ranile ingrozitoare cu care s-a ales o tanara de 21 de ani

Dată publicare: 23-07-2015 18:01
Dată actualizare: 26-07-2015 07:23


atac acid

O tanara desfigurata la ordinul fostului ei iubit vorbeste despre lupta pe care o duce pentru a-si reface viata. Tanara a fost victima unui atac cu acid, care i-a provocat arsuri pe 25% din corp.

Vikki Horsman, 21 de ani, a ramas cu rani adanci dupa relatia cu Mohammed Rafiq, un barbat de 80 de ani extrem de gelos, care nu a suportat despartirea si a pus doi tineri sa-i arunce acid in fata, relateaza The Mirror.

"Atacul mi-a schimbat complet viata. Voi avea rani pentru tot restul vietii, atat fizic cat si mental", spune Vikki.

In ceea ce priveste relatia cu Mohammed, ea spune ca se afla intr-un moment vulnerabil din viata ei, dupa ce isi pierduse parintii, astfel ca a inceput o relatie sexuala cu acesta. Potrivit ei, barbatul o mintise ca are 45 de ani, iar diferenta de varsta nu ar fi deranjat-o. Barbatul a devenit in scurt timp gelos si posesiv, iar cand nu a mai putut suporta, Vikki a pus punct relatiei. Dupa 4 luni, in aprilie 2014, totul avea sa se schimbe. Un barbat a venit la domiciliul ei si i-a aruncat acidul in fata, lasand-o in agonie.

Medicii i-au indus coma pentru 6 zile pentru ca trupul ei sa-si revina dupa arsurile de pe fata, gat si piept.

In decembrie, Mohammed Rafiq a fost condamnat la 18 ani de inchisoare. El a marturisit cum i-a platit cu doar 50 de lire pe Shannon Heaps, 23 de ani, si Steven Holmes, 25 de ani, pentru a o ataca pe Vikki. Ei au primit 14, respectiv 12 ani de inchisoare.

Desi se simte "urata", Vikki isi reface viata si increderea in sine multumita lui noului ei iubit, Richard (26 de ani), pe care l-a intalnit anul trecut.
 

Sursa: mirror.co.uk


VIDEO PROTVPLUS.RO