Tanara care a ajuns la Miss World, dar nimeni nu stie cine este: "Noi nu am trimis-o acolo"


Ultimul update: Luni 16 Septembrie 2013 06:52
Data publicarii: Vineri 13 Septembrie 2013 17:30
Categorie: Bizar
Rakhima Ganieva

Rakhima Ganieva, o tanara superba de 18 ani, care "reprezinta" Uzbekistan-ul la Miss World 2013 a provocat un adevarat scandal.

Tanara a ajuns in Indonezia, unde in aceste zile se desfasoara concursul de frumusete Miss World 2013, a carui finala va avea loc pe 28 septembrie.

Potrivit site-ului competitiei, Rakhima a castigat titlul de miss in tara sa si asa a ajuns la Miss World, luptandu-se pentru titlul de ce mai frumoasa femeie din lume: "Este pasionata de pian, studiaza dreptul international si ii place sa calatoreasca", scrie in profilul acesteia.

Toata povestea a sarit insa in aer, in momentul in care oficialii au realizat ca Uzbekistan este o tara musulmana si nu organizeaza concursuri de miss.

Mai mult, agentiile de modelling locale nu au auzit niciodata de ea si nici facultatea pe care sustine ca o studiaza nu o are in evidente.

Iar joi, fata presedintelui din Uzbekistan a scris pe o retea de socializare ca este foarte uimita de faptul ca tara sa are o reprezentanta la Miss World si crede ca totul este o minciuna: "Noi nu am trimis-o acolo".

Pana in acest moment, oficialii concursului inca fac investigatii ca sa descopere cine este tanara misterioasa si cum a ajuns acolo.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO