Sustin ca au filmat fantoma unui fost primar intr-un institut medical din Marea Britanie. Ce se vede pe inregistrari. VIDEO

Ultima actualizare: 23-10-2014 00:08
Fantoma primar

Un grup de cercetatori ai fenomenelor paranormale a pastruns in Institutul Medical din Liverpool, deschis in 1837. Insitutul este casa unuia dintre cele mai vechi societati medicale din lume.

Nu e prima data cand simpli vizitatori sau angajati au vorbit despre fenomene paranormale in Institutul Medical din Liverpool. Fie ca au vazut fantome pe scari, in biblioteca sau in sala de lectura, cu totii au fost terifiati.

Acum un grup de 17 experti dar si oameni obisnuiti au vrut sa rezolve misterul din spatele straniilor aparitii. Si au reusit sa filmeze ceea ce ei cred ca ar fi o fantoma a unui fost primar al orasului Liverpool, care, spun ei, ar fi incercat si sa comunice cu ei. Acestia sustin ca au filmat fantoma lui Richard Caton, lord si fost primar al orasului, mort in 1926.

Pamela Robinette, de la Sefton Paranormal Investigators, a declarat ca a folosit un aparat care detecteaza activitate electro-magnetica. Acesta s-ar fi declansat in momentul in care numele lordului a fost strigat.

Acestia i-au pus intrebari fantomei timp de doua ore, timp in care aparatul s-a declansat de 17 ori. In plus, sustine Robinette, temperatura a coborat cu 5 grade Celsius de fiecare data cand fantoma revenea in incapere.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO