Surpriza uriasa pentru pasagerii unui zbor. Ce au observat cand s-au uitat pe geamul avionului. FOTO

Dată publicare: 10-01-2013 17:02
Dată actualizare: 13-01-2013 07:14


Sarpe, avion

Pasagerii unui avion care zbura desupra Australiei au avut parte de o sperietura pe cinste dupa ce au observat ca pe aripa din stanga se afla un piton lung de patru metri.

La 20 de minute dupa ce avionul companiei Qantas a decolat din Cairns, Australia, cu destinatia Papua Noua Guinee, un pasager care s-a uitat pe geam a observat un sarpe urias sub aripa stanga.

Acesta i-a alertat imediat pe piloti si pe oamenii din jur, care au inceput sa filmeze si sa fotografieze reptila.

"Nicio persoana nu a intrat in panica, lumea doar se intreba cum a putut ajunge sarpele in acel loc", a declarat unul dintre pasageri.

Citeste si: Un OZN a zburat zeci de minute langa un avion de pasageri

Neavand cum sa il ajute, oamenii s-au uitat pe parcursul zborului cum sarpele se chinuie sa supravietuiasca temperaturii de -10 grade Celsius si vantului care sufla cu 500 de kilometri pe ora.

"Ni s-a facut mila de el. Tot incerca sa se strecoare in avion, insa vantul il tot "sufla" in afara", a mai povestit un pasager.

Desi, in mod uimitor, pitonul lung de patru metri a reusit sa supravietuiasca zborului, reptila a fost omorata de angajatii aeroportului din Noua Guinee, de indata ce avionul a aterizat.

Paradoxul anului. O marca aproape moarta explodeaza in Europa si SUA. In Romania, vanzarile au crescut cu 600%

Sursa: Daily Mail

Tags: avion, sarpe,


VIDEO PROTVPLUS.RO