Surpriza uriasa. Ce au gasit doi soti in zidul casei pe care au cumparat-o. Cu cat vor sa o vanda acum

05-03-2017 17:15


casa Houston

Doi soti din Houston au cumparat recent o casa pe care au platit 400.00 de dolari. Au inceput sa o renoveze, dar nu au de gand sa se mute in ea din cauza descoperirii socante pe care au facut-o.

Cei doi soti abia se apucasera de lucru, cand au observat ca de la un perete lipsea o placa de faianta, zona respectiva fiind acoperita cu un dulap. Cand s-au uitat mai bine, au vazut ca peretele avea o gaura in el, iar in interiorul acesteia au descoperit un schelet uman, relateaza Daily Mail.

Ingroziti, sotii au sunat la politie. Criminalistii au recuperat toate oasele, dar si o pereche de ochelari cu rama rosie.

Anchetatorii urmeaza sa stabileasca identitatea persoanei, dar vecinii suspecteaza ca aceasta este fosta proprietara, Marry Cerruti, 61 de ani, data disparuta in urma cu doi ani.

"Noii proprietari sunt ingroziti, pentru ca, din cate se pare, in aceasta casa a fost ucisa o persoana, iar cadavrul a fost ascuns in perete", a spus un detectiv de la Politia din Houston.

Cei doi soti sa gandesc acum sa vanda casa si sunt dispusi sa faca o reducere foarte mare ca sa incheie tranzactia cat mai repede.

Sursa: Daily Mail

Tags: casa, schelet,

VIDEO PROTVPLUS.RO