Surpriza traita de cativa pescari din Australia. Ce au gasit intr-un navod. VIDEO

Dată publicare: 25-07-2016 13:58
Dată actualizare: 28-07-2016 07:26


crocodil

Cativa pescari au prins in navod un crocodil urias. Totul s-a intamplat in peninsula Cape-York aflata in nord-estul Australiei.

Barbatii au ramas socati cand au descoperit ca in loc de crabi au capturat de fapt un crocodil de aproximativ 2 metri lungime.

Pescarilor le-a fost frica sa se apropie de acesta, asa ca au eliberat reptila cu ajutorul unui stergator de geam. Crocodilul s-a prins din greseala in capcana pentru crabi.

Initial, barbatii au crezut ca este vorba doar despre o prada mai mare: “Cand am vazut eram cu o galeata in mana. Prietenul meu mi-a zis ca avem nevoie de o galeata si mai mare”.

Pescarii au fost uimiti de dimensiunea crocodilului: “La inceput i-am aruncat un prosop peste cap. Era blocat atat de tare, incat ajungi sa te intrebi cum ceva de genul ar vrea sa intre vreodata acolo”, a afirmat unul dintre barbati.

Localnicii au fost interesati de intreaga scena si au participat si ei la eliberarea reptilei. Dupa cateva incercari, crocodilul a fost eliberat si a intrat singur in apa.

 

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO