Surpriza imensa pe care o are o fetita de 11 ani cand desface cadoul. "Nu ai cum sa nu plangi"

Ultima actualizare: 16-04-2013 06:47
cadou

Exista surprize atat de frumoase incat pot atinge sufletul oamenilor dupa luni sau chiar ani dupa momentul in care s-au intalmplat. Iar aceasta este una dintre ele.

Acest clip o arata pe o fetita de 11 ani care isi desface cadoul de Craciun, in care o gaseste pe sora adoptiva, pe care nu o mai vazuse de ani de zile.

Emotionantul eveniment s-a petrecut in 2009, dar abia acum cateva zile fratele fetei a postat filmarea pe Reddit.

Un membru al familiei Taylor, care foloseste online numele Picklwarrior, a spus pe siteul de socializare care este povestea din spatele acestui video emotionant.

Cele doua fete, care nu sunt surori naturale, au crescut impreuna, fiind date in plasament la diverse familii. In urma cu cativa ani, cea mica a fost adoptata de familia Taylor.

Familia a realizat ca intre cele doua fete este o legatura speciala si dupa surpriza de Craciun au adoptat-o si pe fata cea mare.

In aceeasi postare, Picklwarrior spune ca in familia Taylor sunt 15 copii, dintre care doar doi sunt biologici. Cand a fost intrebat de un alt utilizator Reddit care este motivul pentru care familia a adoptat atat de multi copii, Picklwarrior a raspuns: “Pentru ca atat de multi copii au nevoie de un camin si nu sunt suficienti oameni care sa-l ofere, asa ca noi o facem”.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO