Surpriza de proportii avuta de o femeie ca astepta sa nasca tripleti. "Am auzit doar ca sunt mai multe picioare"

Dată publicare: 17-02-2014 10:00
Dată actualizare: 20-02-2014 06:59


Kimberly Fugate

Epuizata dupa o nastere grea si o operatie de cezariana complicata, o femeie care era insarcinata cu tripleti a primit o veste neasteptata de la medici.

Kimberly Fugate, din Mississippi, Statele Unite, a declarat pentru Yahoo News: "In timpul operatiei, medicii au scos tripletii si apoi au strigat: 'Mai sunt aici picioare!'. Asta imi amin tesc ca am auzit si mi-am spus in gand: 'Nuuuuu!".

A patrulea copil a fost cumva ratat de toate ecografiile facute, tinandu-si existenta in secret. Cvadrupletii s-au nascut saptamana trecuta, la Centrul Medical Universitar Mississippi.

Kimberly Fugate le-a dat cvadrupletilor - patru fetite - numele: Kenleigh Rosa, Kristen Sue, Kayleigh Pearl si Kelsey Roxanne. Fetitele s-au nascut cu trei luni inainte de termen si cu o zi inainte ca mama sa implineasca 42 de ani. 

Cele patru fetite se simt bine, dar se afla la terapie intensiva. Mama lor spera sa le duca acasa pana la inceputul lui mai, perioada in care ar fi trebuit sa se nasca la termen.

Dr. James Bofill, profesor in medicina fetusilor, a spus ca femeia a nascut cvadrupleti identici, ceea ce este foarte rar. Cazul acesta este cu atat mai special cu cat Kimberly Fugate a ramas insarcinata fara a face tratamente de fertilizare.

"Sansele de a naste cvadrupleti fara tratamente de fertilizare sunt de una la 729.000. Inca sansele de a avea cvadrupleti identici sunt aproape incalculabile", a spus profesorul James Bofill.

Kimberly Fugate si sotul ei, Craig, mai au o fetita Katelyn, in varsta de 10 ani. Cei doi si-au deschis o pagina de Facebook prin care isi tin la curent rudele cu progresele facute de fetite.

 

Sursa: Yahoo News


VIDEO PROTVPLUS.RO