Surpriza. Ce au aflat rudele despre un barbat pe care au crezut ca l-au ingropat acum 11 ani

07-11-2011 08:26


soldat mort

Cadavrul unui veteran de razboi, care a murit in arestul politiei, a fost descoperit intr-o morga la mai bine de zece ani dupa ce… a fost ingropat.

Familia lui Christopher Alder, 37 ani, a crezut ca l-a condus in cel mai demn mod pe ultimul drum in 2000, la doi ani dupa ce a sfarsit intr-un mod cumplit in arestul politiei.

Insa ieri, sora veteranului, a fost informata ca trupul fratelui ei este inca in morga, iar detectivii cred ca in locul lui a fost inmormantata o femeie, Grace Kamara. Acestia au cerut acordul familiei de a dezgropa cadavrul, pentru a face testele de identificare.

Sora decedatului este in stare de soc. A aflat de la detectivi ca in anul 1999 o femeie, Grace Kamara, a murit de atac de cord si a fost pusa intr-un congelator de la morga pana familia ei din Nigeria ar fi cerut repratrierea cadavrului.

Acest lucru s-a intamplat recent, iar vinerea trecuta urma sa aiba loc inmormantarea. Insa cand trupul a fost analizat de o prietena a moartei, aceasta a descoperit cu uimire ca in locul femeii era un barbat, Christopher Alder. 

Christopher Alder a murit in 1998, dupa ce a fost agresat de patru politisti in arest. Barbatul, tatal a doi copii, fusese retinut pentru ca a fost implicat intr-un scandal intr-un club.

Abia dupa doi ani, la finalul anchetei, cadavrul a fost predat familiei, pentru a fi ingropat. Familia nu a banuit nicio secunda ca primise in loc cadavrul unei femei.

 

Sursa: Daily Mail

VIDEO PROTVPLUS.RO