Surpriza aproape mortala din bautura de la fast food. Ce a comandat si ce a primit o tanara

Dată publicare: 07-02-2013 08:12
Dată actualizare: 10-02-2013 00:52
Sursa: China Times


McDonald’s

Uneori sunt fabricate, alteori sunt neglijente sau accidente care duc la procese cu despagubiri de milioane. Este vorba de surprizele non-comestibile din restaurante, care, in oricare din situatiile de mai sus sunt dezgustatoare.

Insa pentru o tanara din China era sa fie fatala. Ea s-a dus impreuna cu iubitul ei la un McDonald’s din orasul Shenyang, la mijlocul lunii ianuarie, de unde a fost dusa de urgenta la spital, dupa ce a baut detergent dintr-un pahar de Coca-Cola livrat pe tejghea de un angajat.

China Times scrie ca femeia, a carei identitate nu a fost dezvaluita, a baut din paharul pe care iubitul ei – Liu - l-a cumparat cu putin timp inainte. Dupa cateva guri, a avut o senzatie puternica de arsura pe esofag si stomac.

La spital, medicii au constatat ca bause detergent concentrat si au diagnosticat-o cu gastrita eroziva.

Iubitul tinerei s-a intors mai tarziu la restaurant pentru a gasi raspunsuri. Un angajat a recunoscut ca a pus pe tejghea un pahar inscriptionat “Coca-Cola” in care era detergent, dar n-a explicat de ce a facut una ca asta. Din greseala, Liu a luat acest pahar, in loc de cel pe care il comandase.

Pentru a evita un proces, McDonald’s si-a cerut scuze pentru incident si a oferit o compensatie finaciara a carei cuantum nu a fost dezvaluit. Insa Liu a anuntat ca in cazul in care iubita lui va avea probleme de sanatate in viitor, McDonald’s va trebui sa suporte toate cheltuielile.

Sursa: China Times,


VIDEO PROTVPLUS.RO