Surprinsi in timp ce faceau sex in taxi. Doi chinezi au incitat imaginatia soferilor. FOTO


Ultimul update: Duminica 08 Septembrie 2013 00:32
Data publicarii: Joi 05 Septembrie 2013 08:58
Categorie: Bizar
taxi New York

Doi chinezi au starnit imaginatia soferilor de pe o autostrada din Shanghai, dupa ce au fost observati in timp ce faceau sex intr-un taxi.

Cei doi nu s-au jenat de prezenta soferului din taxi sau a celorlalti participanti la trafic si s-au dezlantuit pe bancheta din spate, potrivit Daily Mail.

Insa, asta nu e tot. Potrivit martorilor, soferii din apropiere au fost de multe ori aproape de accident, dupa ce virau necontrolat pentru a se apropia cat mai mult de taxi si a vedea cat mai bine.

De cealalta parte, soferul taxiului s-a uitat doar la sosea pe intreaga durata a actului, desi majoritatea barbatilor poate ar fi aruncat o privire in oglinda retrovizoare.

"I-a luat valul si au inceput sa faca sex chiar acolo, in taxi. Am vazut cel putin zece posibile accidente. Soferii virau pentru a vedea mai bine sau isi luau ochii de la drum", a spus un martor.

Politistii au criticat gestul tinerilor, spunand ca soferul taxiului ar fi trebuit sa opreasca masina si sa le ceara sa coboare.

Desi China s-a schimbat foarte mult in ultimii ani, tara asiatica este in continuare una conservatoare, iar astfel de iesiri din tipar nu sunt privite cu ochi buni.

Chinezi sex

Sursa: Daily Mail

Tags: china, sex, taxi,

Sexy-mama lui Dan Balan a pozat in costum de baie la 57 de ani | FOTO
Au fost dati afara de pe stadion dupa ce au fost surprinsi facand sex. FOTO
Au fost dati afara de pe stadion dupa ce au fost surprinsi facand sex. FOTO
VIDEO PROTVPLUS.RO