Surorile gemene care au cheltuit 160.000 de euro pe operatii estetice identice si care impart acelasi iubit

Dată publicare: 09-03-2014 10:26
Dată actualizare: 21-04-2015 16:34


Anna DeCinque

Doua surori au ajuns vedete in Australia dupa ce au cheltuit peste 160.000 de euro pe operatii estetice care nu au facut decat sa le distruga chipurile.

Doua surori gemene din Australia s-au obisnuit sa imparta totul in viata, locul de munca, masina, pagina de Facebook si mai nou si iubitul, relateaza Daily Mail.

Anna si Lucy DeCinque, din Perth, au cheltuit peste 160.000 de euro pentru operatii identice - implanturi cu silicon la sani, botox pentru buze, gene false si sprancene tatuate.

Cu toate ca sunt gemene identice, fetele au vrut sa stearga orice diferenta mai exista intre ele. Multi australieni sunt de parere ca operatiile estetice le-au distrus chipurile celor doua surori.

Daca pana de curand aveau iubiti separati, la randul lor frati, Anna si Lucy au atras atentia in tara lor si pentru ca iubesc acelasi barbat - Ben Byrne (foto aici) - un mecanic electric.

Cele doua surori au facut ocolul tabloidelor internationale in aceasta saptamana. Stilul lor de viata, plin de picanterii, fiind descris in New York Post si The Sun.

"Impartim acelasi barbat. Suntem trei in relatie" a declarat Anna. "Nu este ciudat pentru noi. Suntem toti impreuna cand facem sex. Avem aceleasi gusturi, inclusiv la barbati" a completat Lucy.

Pe langa acelasi iubit, australiencele impart aceleasi haine, diete si tratamente de infrumusetare.

 

 

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO