Sunt logoditi de 41 de ani si au deja 14 nepoti, dar inca nu s-au casatorit. Motivul pentru care cuplul nu a ajuns la altar

Dată publicare: 05-09-2015 15:58
Dată actualizare: 08-09-2015 06:53


cuplu

Cand a fost ceruta de sotie, tanara femeie a fost extrem de fericita si a inceput sa viseze la ziua nuntii, pe care o credea aproape. Insa 41 de ani mai tarziu, Susan Croft este inca logodita si asteapta ca iubitul ei, Bill Keena sa o duca la altar.

Susan, acum de 58 de ani, a primit inelul de logodna in 1974 si probabil s-a asteptat ca nunta sa fie facuta foarte curand. Dar cei doi britanici nu au avut prea repede suficienti bani pentru asta, iar dupa aceea au aparut si cei patru copii. Ordinea prioritatilor s-a schimbat, iar acum, la 41 de ani dupa logodna, dupa ce au aparut si 14 nepoti, cei doi inca se gandesc la ziua nuntii lor, relateaza Daily Mail.

Cu toate ca cei doi nu au facut pasul cel mare, iubirea dintre ei este puternica. Susan spune ca iubitul ei ii face cate o declaratie de dragoste in fiecare zi. "In fiecare noapte, inainte de culcare, o sarut pe Susan de trei ori. Nu stiu de ce tocmai de trei ori, dar asa am facut in fiecare zi pana acum si asa o sa fac mereu", spune barbatul.

Desi a renuntat la cel mai mare vis al ei de cand era mica - acela de a avea o nunta mare si sa poarte rochie alba de mireasa - Susan spune ca nu regreta nimic. "Imi dau seama ca acum e prea tarziu pentru o roche alba, dar poate ca vom face pana la urma pasul cel mare", spune femeia.

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO