"Sunt insarcinata si nu stiu cine este tatal". Confesiunea unei fete de 17 ani

23-11-2012 11:07


gravida

“Ma tem ca oamenii vor spune ca sunt o frivola, pentru ca nu stiu cine este tatal copilului meu”. Asa isi incepe o tanara de 17 ani scrisoarea adresata psihologului publicatiei The Sun.

Minora, care isi pastreaza anonimatul, spune ca este insarcinata, dar nu stie cine este tatal copilului.

Desi ar putea fi catalogata drept o femeie usuratica, tanara explica publicatiei The Sun de ce a ajuns in aceasta situatie.

“De mult timp imi doream sa am o relatie cu un anumit baiat si visul mi s-a implinit. M-a invitat sa bem impreuna si am crezut ca si el era indragostit de mine. Am facut sex in noaptea aceea. A doua zi mi-a spus insa ca a fost doar o aventura si nu mai vrea sa fie cu mine. Am fost distrusa.

Peste cateva zile, am dat peste un coleg de la scoala si el a vazut ca eram suparata. Am iesit impreuna la o pizza si apoi am mers la un film. M-a condus acasa si in noaptea aceea eram singura. Am facut sex si, desi nu simteam nimic pentru el, m-am bucurat ca eram dorita.”

Tanara spune ca este insarcinata in 3 luni si la inceput a crezut ca tatal este baiatul pe care il iubeste.

Insa el i-a spus clar sa faca avort, pentru ca nu vrea sa mai aiba de-a face cu ea. Acum insa nu mai este singura cine este tatal si nu stie ce sa faca, daca sa-i spuna si celui de-al doilea tanar despre sarcina.

Deidre, psihologul The Sun, o sfatuieste sa ceara ajutorul doctorului, care poate calcula data destul de exacta a momentului in care a ramas insarcinata.

Insa nu poate fi sigura pana la nasterea copilui, cand se poate face un test ADN.

Cu toate acestea, Deidre o sfatuieste ca ar fi bine sa se mai gandeasca daca pastreaza acest copil, pentru ca niciunul dintre baieti nu pare capabil sa-si asume responsabilitatea de a fi parinte, iar la aceasta varsta a fi o mama singura nu este o optiune buna.
 

Sursa: The Sun

VIDEO PROTVPLUS.RO