"Sunt frumoasa si slaba, dar ce folos". Motive pentru care femeia vrea sa aiba din nou 160 de kg

Ultima actualizare: 06-04-2013 07:00
Kylie Heydon

O tanara de 25 de ani care ajunsese sa cantareasca 160 de kilograme a slabit drastic dupa o operatie de bypass gastric si credea ca problemele ei au luat sfarsit, insa s-a inselat amarnic.

Kylie Heydon, din Marea Britanie, spune ca operatia in urma careia a slabit i-a adus numai necazuri , lasand-o paralizata, fara loc de munca si fara partenerul de viata.

M-am dus la operatie cu 160 de kilograme, dar eram fericita cu sotul meu si aveam un loc de munca ideal. Voiam sa fiu mai slaba… Acum sunt divortata, sunt somera si am dizabilitati fizice si psihice”, a declarat Kylie pentru The Sun.

Dupa operatia pe care a avut-o in decembrie 2010, femeia s-a simtit foarte rau, iar stomacul ei pur si simplu refuza orice aliment. La 9 luni dupa operatie, cand starea ei de sanatate se inrautatise drastic, a fost diagnisticata dupa tomografie cu o afectiune neurologica grava, care i-a afectat mobilitatea si memoria.

Kylie ajunsese sa cantareasca 75 de kilograme, insa nu se mai putea deplasa decat cu scaun cu rotile. Sotul ei, Anthony, 31 de ani, a renuntat la serviciu ca sa aiba grija de ea, dar relatia lor a devenit tensionata in scurt timp si cei doi au decis sa se desparta dupa patru ani de casnicie.

Toate acestea s-au intamplat din cauza operatiei. Eram grasa, dar sotul meu imi spunea mereu ca sunt frumoasa asa. M-am casatorit in 2009, cand aveam 160 de kilograme. La scurt timp s-a maritat sora mea si am comparat pozele de la nuntile noastre. Era era slaba si frumoasa si atunci am decis sa fac operatia”, a spus femeia.

Kylie Heydon are acum nevoie constanta de tratamente complicate si din cauza pierderilor de memorie cineva trebuie sa aiba grija de ea in permanenta.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO