"Sunt destul de rapida, dar aveam papuci in picioare." Hotul a fost batut si urmarit de o bunica

Dată publicare: 11-01-2014 15:50
Dată actualizare: 14-01-2014 07:00


Shirley Rupp

O bunica de 64 de ani din Arizona s-a luptat cu hotul care a vrut sa-i fure poseta. A reusit sa-l puna la pamant, apoi a trecut la urmarie.

Shirley Rupp, din Tucson, statul american Arizona, o bunica de 64 de ani, cu sase nepoti, nu este o femeie obisnuita de varsta a treia. Ea este pasionata de sport, merge regulat la sala de vorta si practica ridicarea greutatilor.

Desi se considera o persoana pasnica, instinctul ei de conservare a intrat in functiune in momentul in care un barbat s-a furisat pe la spatele ei, pentru a o jefui.

Imaginile de pe camerele de supraveghere au surprins momentul in care Shirley l-a pus la pamant pe barbat si si-a recuperat portofelul, in fata unui mall din Tucson.

"Mergeam spre masina mea si, din senin, el a ajuns in spatele meu. Era atat de aproape, incat l-am apucat de haina, s-a impiedicat si a scapat pe jos portofelul", a declarat victima.

Hotul a reusit sa se ridice in picioare si, panicat, a fugit. Shirley l-a urmarit, dar a reusit sa scape, cu o masina.

"Sunt destul de rapida pe distante scurte, dar aveam papuci in picioare", a mai spus ea.

"Am inceput sa ma gandesc la ce s-a intamplat. Ar fi putut sa aiba o arma sau un cutit, sau altceva. N-o sa mai merg cu portofelul sub brat de acum inainte. Am devenit mai constienta de aceste lucruri."

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO