Sunt cei mai buni prieteni, iar dupa 41 de ani au primit o veste care le-a dat viata peste cap. "Vreau un raspuns!"

Dată publicare: 29-08-2016 08:53
Dată actualizare: 01-09-2016 07:13


Doi prieteni de-o viata din Canada au aflat dupa 41 de ani ca au fost schimbati la nastere. Surprinzator este ca in toata aceasta perioada cunoscutii au observat asemanarile cu parintii celuilalt, dar barbatii au tratat totul ca pe o gluma.

Timp de 41 de ani, David a crezut ca altcineva este mama sa biologica. Saptamana trecuta a aflat insa ca alta femeie i-a dat viata. Mai exact, cea care l-a crescut pe cel mai bun prieten al sau.

Barbat: "Vreau un raspuns! Vreau un raspuns!"
Barbat: "Nu stiu ce sa spun..."Vizibil afectati, cei doi prieteni canadieni au facut un test ADN ale carui rezultate le-au cofirmat temerile. Ambii au fost nascuti intr-un spital din Canada in 1975, la trei zile diferenta. Nimeni nu isi explica cum mamele au plecat acasa cu copilul celeilalte. Semnele de intrebare asupra identitatii celor doi barbati au aparut inca de acum multi ani.

Barbat: "Cand aveam 20 de ani, prietenii faceau glume si ne intrebau daca am fost schimbati la nastere. Barbat: Cum este posibil?"

David si prietenul sau Leon semanau perfect cu parintii celuilalt. Desi oamenii ii intrebau in gluma daca nu au fost inversati la nastere, cei doi nu au bagat in seama glumele pana cand au luat in serios problema si au facut testul ADN, care le-a confirmat temerile.

Reprezentant: "Prima data putem vorbi despre o pura greseala, insa a doua oara mi se pare ca vorbim despre o infractiune."

Vestea i-a lasat pe cei doi prieteni fara cuvinte.

Barbat: "Ei vor fi mereu parintii mei, ei m-au crescut. Ei au fost cu mine inca din prima zi a vietii mele."

Ministerul Sanatatii va deschide o ancheta in acest caz.

 


VIDEO PROTVPLUS.RO