Suma care asigura succesul. Cat cheltuieste un barbat de la prima intalnire si pana la prima noapte de amor cu o femeie

Ultima actualizare: 16-02-2014 06:59
cuplu

O camasa noua si un aftershave puternic nu sunt suficiente pentru un barbat ca sa atraga o femeie in pat. Ca sa ajunga sa petreaca prima noapte impreuna cu femeie recent intrata in viata lui, un barbat trebuie sa umble mai mult la buzunar.

Un studiu facut recent in Marea Britanie arata ca barbatii cheltuiesc in medie 180 de lire sterline (aproximativ 1.000 de lei) pana reusesc sa atraga o femeie in dormitor. Potrivit Daily Mail, cei mai multi barbati ajung sa faca sex cu o femeie dupa a treia intalnire. Asta inseamna ca cei mai multi barbati din regat aloca pentru o intalnire aproximativ 60 de lire sterline.

In mod surprinzator, scotienii, care sunt cunoscuti pentru zgarcenia lor, sunt mai generosi in asemenea situatii si cheltuiesc in jur de 73 de lire pentru a face o impresie buna.

12% din barbatii din Marea Britanie fac sex de la prima intalnire, in timp ce procentul femeilor aflate in aceasta situatie este de 1%. 

Studiul facut de cativa sociologi arata ca 29% de britanici, barbati si femei, nu au partener si isi vor petrece singuri Valentine's Day.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO