Studenta din Moldova si-a scos la vanzare Mercedesul acoperit cu 1 milion de cristale Swarovsky. La ce suma a ajuns licitatia

Dată publicare: 10-10-2014 13:15
Dată actualizare: 13-10-2014 00:28


Daria Radionova

A fost desemnata "cea mai vulgara masina" din Marea Britanie, iar acum poate fi a ta pentru o suma cu sase cifre, lire sterline, bineinteles.

Studenta Daria Radionova si-a scos la vanzare masina Mercedes CLS 350 incrustata cu un milion de cristale Swarovsky la doar trei saptamani dupa ce a atras atentia intregii lumi. Pana acum, 25 de entuziasti si-au exprimat dorinta de a pleca acasa cu masina, licitatia ajungand la suma de 153.000 de lire sterline.

Desi s-a spus ca suma provenita din vanzare va fi folosita in scopuri caritabile, doar 10 la suta din pretul final va merge in conturile unei adapost pentru animale abandonate al carui sediu a fost distrus intr-un incendiu, potrivit Daily Mail.

"Masina este acum de vanzare pe eBay si licitatia este in scopuri caritabile", a spus proprietara de 21 de ani, de origine rusa, a carei familie, milionara, traieste in Republica Moldova. Daria a spus ca o parte din bani vor merge si la o fundatie care are grija de cainii fara adapost din Moldova.

 

 

Evaluat la 25.000 de lire sterline, multi considera modelul CLS 250 o extravaganta in sine. Insa Daria spune ca masina a costat cel putin 50.000 de lire sterline. "Apoi am cheltuit 20.000 de lire pe cristalele Swarovsy, iar alti 15.000 de lire manopera realizata de o echipa din Rusia", a spus studenta.

 

Ea a primit masina de la parinti, la implinirea varstei de 21 de ani si a fost inmatriculata cu numarul BAII BYY.

Sursa foto: Facebook

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO