Student arestat dupa ce a dezbracat o colega, a legat-o si biciuit-o, intr-o reconstituire a filmului "Fifty Shades of Grey"

Ultima actualizare: 27-02-2015 07:02
Fifty Shades of Grey

Un student este acuzat ca a agresat sexual o colega in ceea ce procurorii sustin a fost o "reconstituire" a filmului "Fifty Shades of Grey".

Politistii spun ca Mohammad Hossain, 19 ani, student la Universitatea Illinois, din Chicago, a dezbracat-o pe tanara de aceeasi varsta cu el, a legat-o si a biciuit-o pana cand aceasta a inceput sa planga de durere, potrivit The Mirror.

Tanara le-a spus anchetatorilor ca era in camera de la internat a baiatului, s-a dezbracat singura, insa nu si-a dat jos si chilotii. Intr-un moment de intimitate, Mohammad Hossain a legat-o de maini si de picioare de pat, i-a acoperit ochii si a lovit-o cu o curea. La un moment dat, i-a dat jos si lenjeria intima.

Fata, care este colega cu cel care a agresat-o, a spus ca anterior au avut relatii intime, insa nu exista intre ei si o legatura sentimentala. In timpul agresiunii, ea l-a rugat plangand pe baiat sa inceteze, insa acesta a continuat. Tanara a reusit sa se elibereze in momentul in care a sosit colegul de camera a lui Mohammad Hossain.

Mohammad Hossain a fost arestat pentru agresiune sexuala, el recunoscand ca a fost "inspirat" de filmul "Fifty Shades of Grey".

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO