Strigat de ajutor. Mesajul gasit de un barbat in sosetele cumparate dintr-un magazin britanic

21-12-2015 17:49


primark

Un nou "mesaj SOS" a fost descoperit de catre britanici in hainele importate din China si vandute in lantul de magazine Primark, relateaza metro.co.uk. Reprezentantii lantului acuza o farsa.

Pentru a doua oara in aceasta luna, un client Primark gaseste un mesaj de ajutor in sosetele cumparate din popularul lant de magazine.

Intr-una din sosete, Shahkiel Akbar a gasit o scrisoare pe care a tradus-o cu ajutorul aplicatii de pe telefonul mobil. Bilentul ar fi fost scris de un barbat de 39 de ani din China care cerea ajutor si marturisea ca este obligat sa faca acele sosete. "E sinistru. Am fost socat. Ma simt responsabil acum ca am gasit asta" a declarat Shahkiel Akbar.

Un bilet asemanator a fost descoperit la inceputul lunii de catre o tanara care a cumparat sosete pentru tatal ei.

In iunie, anul trecut, o clienta din Swansea, Marea Britanie, a fost socata cand a descoperit un mesaj de ajutor cusut de mana pe eticheta rochiei in valoare de 12 euro pe care abia o cumparase dintr-un magazin Primark.

Incidentele au readus in discutie problema angajatilor nevoiti sa munceasca in conditii grele, pe salarii la limita subzistentei, in tari unde marii retaileri cauta mana de lucru ieftina.

Cu toate acestea reprezentantii Primark vorbesc despre o farsa eleborata pentru a distruge imaginea companiei si au explicat ca asemenea scrisori au inceput sa apara frecvent in hainele vandute de Primark.

 

Sursa: Metro

VIDEO PROTVPLUS.RO