"Stiu asta de cand aveai 6 ani". Dovada neconditionata de dragoste a unui tata. Ce i-a scris fiului

Dată publicare: 16-03-2013 15:40
Dată actualizare: 19-03-2013 07:04


scrisoare

Un gest de iubire neconditionata a unui tata pentru fiul sau homosexual a provocat furtuna pe internet.

Un liceean din statul american Michigan, cunoscut doar cu prenumele de Nate, era foarte ingrijorat de reactia pe care o vor avea parintii in momentul in care avea sa le spuna despre orientarea lui sexuala.

Dar discutia nu a mai avut loc, pentru ca tatal sau a decis sa i-o ia inainte scriindu-i o scrisoare emotionanta, in care i-a explicat ca stia ca este homosexual de ani de zile si nu i-a pasat de asta vreodata.

Am tras cu ureche la conversatia pe care ai avut-o noaptea trecuta la telefon cu Mike in care i-ai spus ca intentionezi sa-mi spui”, incepe scrisoarea. “Singurul lucru pe care trebuie sa-l cand ajungi acasa este sa te odihnesti dupa ore. Stiu ca esti homosexual de cand aveai sase ani. Te-am iubit inca de cand ai venit pe lume”, i-a scris parintele.

Scrisoarea este semnata “tata” si este incheiata cu un PS glumet: “Mama ta si eu credem ca tu si Mike faceti un cuplu dragut”.

Aceasta scrisoare a aparut prima data, acum cateva zile, pe FCKH8.com, pagina de Facebook a unei organizatii antihomofobe. De atunci a primit 70.000 de like-uri si a fost distribuita de 42.000 de ori.

Luke Montgomery, fondatorul FCKH8.com, a declarat pentru Yahoo ca a primit scrisoarea pe email chiar de la Nate.
 

Sursa: Yahoo News


VIDEO PROTVPLUS.RO