Spital tarat intr-un scandal sexual fara precedent. Ce a patit o femeie de masa de consultatii

Dată publicare: 07-06-2013 18:05
Dată actualizare: 10-06-2013 06:46


salon de spital

Un barbat cu tulburari psihice a agresat sexual o pacienta de 45 de ani a Spitalului Harlem, din New York, care adormise la Urgente. Atacul, insa, este unul total neobisnuit…

Femeia, a carei identitate nu a fost facuta public, a adormit pe masa de consultatii, dupa ce medicii i-au administrat un medicament pentru durerile puternice pe care le avea la un picior ranit, dar s-a trezit brusc cand atacatorul, Tyrone Brown, 49 de ani, a asaltat-o, relateaza New York Daily News.

Barbatul acela se chinuia sa-i bage penisul in gura”, a spus nepoata femeii. Cand aceasta a sarit ca sa scape de el, Brown a inceput sa urineze pe fata ei.

Pur si simplu a improscat-o in fata”, a spus ruda femeii.

Angajatii spitalului au intervenit si l-au imobilizat pe barbat, insa el facuse deja gestul scandalos.

Tyrone Brown nu este angajat al spitalului, ci un pacient obisnuit in aceasta institutie, cunoscut cu afectiuni psihice.

Conducerea spitalului a spus ca va investiga incidentul si va sanctiona persoanele care se fac vinovate de neglijenta. Intre timp, pacienta agresata este ingrijorata ca a contactat o boala in urma acestui eveniment nefericit, care nu poate fi depistata decat peste cateva saptamani.

Sursa: New York Daily News


VIDEO PROTVPLUS.RO