Sotul ei a reusit sa-i ascunda asta timp de 10 ani. Ce a aflat o femeie despre partenerul ei la o simpla cautare pe Facebook

Ultima actualizare: 17-06-2015 07:00
cuplu

Pentru o femeie din Marea Britanie, ziua in care s-a casatorit cu un militar din Trupele Regale Burkha a fost cea mai fericita din viata ei.

Amanda Taleb era foarte mandra ca s-a maritat cu un un militar din regimentul de elita al Armatei Britanice. Baburam Rai facea parte de 14 ani din acest regiment in care ajungeau doar "cei mai viteji dintre cei viteji", relateaza The Mirror.

Dupa 10 ani de casnicie, Amanda a aflat ca sotul ei avea alte doua sotii in tara lui natala, Nepal, de care n-a divortat niciodata, potrivit documentelor. Dorind sa afle mai multe despre acest subiect, ea i-a cautat in mailuri si a mai primit o lovitura. Femeia a gasit un anunt care suna astfel: "Plictisit de moarte de sotia britanica, caut o tanara draguta, de origine nepaleza".

Amanda spune ca a aflat de pe Facebook ca sotul ei mai avea doua sotii in Nepal, cu care se casatorise inaintea mariajului lor. "Am intrat pe contul lui si am gasit o conversatie cu un barbat caruia ii cerea sa o convinga pe sora lui - adica sotia sotului meu - sa semneze actele de divort", a declarat Amanda pentru The Mirror.

Pentru ca Baburam nu a recunoscut nimic, Amanda a luat legatura cu sefii lui, iar investigatiile facute au dovedit ca el era casatorit legal cu alte doua femei, desi nu mai pastrase legatura cu niciuna din ele.

Amanda a anulat casatoria cu Rai dupa 10 ani. Barbatul a fost nevoit sa paraseasca armata, iar acum lucreaza ca sofer de camion.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO